Už pátý ,,ples fotbalistů,, !

19.02.2016 22:07

Ples fotbalistů byl před 5 lety uspořádán v podstatě jako uzavřená akce „zájmové skupiny“, dnes je ale standartní součástí společenského života naší obce. Konal se 13. února, v tomto případě to ale byla třináctka šťastná. Odehrával se v osvědčených kulisách : sály kulturního domu ve Včelarech a oblíbený Madison, co se postaral o hudbu k tanci i poslechu.

V programu plesu má už svoje stálé místo vyhlášení nejlepších hráčů uplynulého roku. Letos do tohoto klubu přibyli: Jenda Janota za žáky, Kuba Matějík za dorostence a Erik Gajdošík za muže. Navíc přibyla další kategorie : hráčská osobnost, kterou se premiérově stal Lukáš Hubáček.

Kulturní vložku zajistilo vystoupení Bílovického výkvětu. Taneční rej vykouzlily manželky a přítelkyně sportovců (jejichž podpora je nezbytná ne jen pro úspěch plesu samotného).

Věříme, že se všichni dobře bavili a drobná zdržení při losování tomboly jen umožnila nabrat nové síly pro další taneční sérii.

Pořadatelé děkují všem firmám i jednotlivcům za sponzorské dary do skvělé tomboly, a všem zúčastněným za výzdobu a přípravu sálu.

výbor TJ Bílovice

Zpět