Bílovice - Mistřice 4:0 (3:0) Branky: Kováč 2, Čechmánek, Vyorálek

10.06.2014 23:23

Za úmorného vedra se vyběhlo k poslednímu domácímu působení v jarní částí okresní soutěže, potřebovali sme za každou cenu vyhrát. Hosté z Mistřic ovšem přijeli k utkání jen v devíti, tak to mělo být už od úvodu dobývaní hostující branky. To se povedlo už ve 4té minutě, když Kováč pohotově vstřelil první branku a vnesl klid na naše kopačky 1:0. V desáté minutě se dostali do první vážnější šance i hosté, to se po krásném pasu Červinky ocitl tváří v tvář našemu brankářovi Engler, ale jeho lob minul branku o pár centimetrů. Po sérii rohů ve dvacáté minutě se dostal k dorážce nadvakrát Čechmánek a nedal pravačkou zblízka Vyorálkovi šanci. 2:0 O deset minut později to už bylo 3:0 když si vychutnal hostující obranu Vyorálek. Ke konci poločasu stojí za zmínku šance hostujícího Englera, který tentokráte nedoběhl pas od svých záložníků, těsně před ním se zaskvěl Hanáček, který mu míč pod nohama ukopl.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, hrálo se většinou před pokutovým územím hostí, to se hned v úvodu po krásné akci dostal k míči Zlatý a ten naservíroval přesný pas Kováčovi, který se zachoval chladnokrevně a zvýšil už na 4:0. Teplota byla ale neúnosná a tak se trošku polevilo a gól se už nepodařilo vstřelit ani Sedlářovi, jen díky dobrému přístupu zadáků Mistřic a famózním zákrokům hostujícího Vyorálka v brance, když už sme ho překonali, tak se míč do branky prostě nevešel ... Hosté si zaslouží obdiv za to, že bojovali v takovém počasí celý zápas a nedali nám nic zadarmo, jen škoda, že nepřijeli v plném počtu, pro diváka by to byla určitě pohlednější podívaná.

(K poslednímu zápasu jedeme v sobotu do Nedakonic, stačí nám k postupu do okresního přeboru jakákoliv výhra, ale jak to už bývá, poslední krůček je nejtěžší )

Sestava Bílovic: Hanáček - Čechmánek, V.Dostálek, Gajdošík, Hlaváček,Vyorálek, Bernatík, Zlámal, Sedlář, Kováč, Zlatý (střídali: 65.Strapina, 69.Řešetka, 71.Hanák, 87.Přikryl) ... Trenér: Pavel Hýža

Sestava Mistřic: Vyorálek - Vašek, Sedláček, Huňka, Horňák, Engler, Červinka, Blaha, Bilavčík.M, Bilavčík.J ... Trenér: Jaromír Vašek

Autor: E.G

Zpět